Enter the Loft: een stukje New York in Amsterdam

Ik heb het al een paar keer op verschillende social media gezien, maar deze keer wilde ik het ook ‘live’ ervaren: ‘The Loft’ pop-up store van Playing Circle. Dit bedrijf heeft vaker zo’n pop-up store, en voor iedere editie wordt een ruimte ingericht voor een fictief persoon. Deze keer was dat voor Mr. Bare, die duidelijk van minimalistische interieurs houdt maar wel met een hoge dosis hoogwaardige materialen en mooie kunst. Wat een geweldig concept om te laten zien hoe iemand kan wonen in zo’n bijzondere ruimte! En het mooie is dat je alles kan kopen wat je ziet. Dat wil zeggen: als je bereid bent je portemonnee te trekken, want goedkoop is het niet! Deze pop-up store stond aan de Vijzelstraat in Amsterdam maar is inmiddels gesloten.

Waar ik zelf heel erg blij van word zijn de mooie combinaties van verschillende natuurlijke materialen. De mix en match van deze materialen in combinatie met mooie kunst maken het helemaal af. Het is duidelijk dat kleur hier niet echt een grote rol speelt, maar met wat basic kleuren kun je ook een warme sfeer creëren. Ik hou van de mix van hout, staal, beton en linnen. Allemaal natuurlijke materialen die dat ultieme loft-gevoel naar boven kunnen halen. Alsof je in zo’n prachtige loft in New York bent, maar dan in Amsterdam.

Ik ben helemaal weg van deze badkuip. Ik zie me er al in liggen met wat kaarslichten, kijkend naar de sterren door deze prachtige stalen kozijnen.

 

 

 

Of wat denk je van deze bank van Gervasoni? Mocht je een feestje hebben dan kun je er in elk geval heel wat gasten op kwijt. En hij zit ook nog eens heel erg lekker.

 

 

 

Deze mooie tafelsetting nodigt uit voor een leuk diner met vrienden en familie. Prachtig die keramiek van Annemiek Boots.

 

 

 

 

 

 

 

 

En aan het eind van de dag kun je heerlijk neerploffen in dit bed. Althans, zo ziet ie er uit, want ik heb hem niet uitgeprobeerd. Wat een prachtige stoffen, puur en simpel.

 

 

 

 

 

 

Ik kan zo genieten van al deze mooie spullen en bewonderen hoe alles hier met aandacht is ingericht. Ieder detail klopt!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *