Interieuradvies aan huis

DSCN4866Mensen zien vaak mooie plaatjes in woonmagazines maar kunnen die niet vertalen naar hun eigen woning. En dan is er ook nog het overweldigende aanbod van interieurwinkels. Bright biedt interieuradvies zodat je bij het inrichten van je huis weet wat je te doen staat.

Een huis inrichten is veel meer dan alleen een paar meubels bij elkaar zetten. Het gaat om de samenhang van meubels, kleuren, stoffen en accessoires. Het creëren van een juiste balans van alle spullen en kleuren is de basis van de werkwijze van Bright.

Wellicht heb je al meubels uitgekozen, maar mis je nog steeds de gezelligheid in de woonkamer. Of je bent net klaar met verbouwen en wil helemaal opnieuw je huis inrichten. Welke woonstijl past het beste bij jou? Met welke kleuren wil jij je huis inrichten? Welk behang? Welke meubels moeten  blijven, welke kunnen weg? Wat is de beste routing in huis? De ideale indeling? Welke verlichting hoort daarbij? Wat is er zoal te koop? Kortom, er moeten veel keuzes gemaakt worden om het interieur naar je zin te maken. En aan te laten sluiten bij de juiste huisinrichting Welk interieuradvies je ook nodig hebt, Bright helpt je erbij. Gewoon bij je thuis.

Het voordeel van zo’n interieuradvies aan huis is dat de styliste in één oogopslag kan zien welke spullen je al hebt en hoe deze te combineren zijn met eventueel nog aan te schaffen items. Een huis inrichten hoeft niet in één keer te gebeuren. Je kan beginnen met één kamer, kijken hoe het bevalt en vandaar uit kijken we weer verder.

Hoe werkt zo’n interieuradvies aan huis?

De interieurstyliste begint eerst met het in kaart brengen van je wensen en eventuele vragen/probleemstellingen. Ze beantwoordt deze mondeling en doet interieursuggesties. Indien nodig kan ze meteen concrete voorbeelden laten zien  aan de hand van Pinterest. Om goed voorbereid van start te gaan, kun je ook van tevoren wat foto’s van je huisinrichting en een plattegrond naar de styliste sturen. Je kunt kiezen tussen 1,  2 of 3 uur interieuradvies aan huis. (100, 185 of 270 euro)

Nadat alle wensen besproken zijn kijken we samen wat de vervolgstappen zijn. Je kunt kiezen om het hierbij te laten en verder zelf alles te doen of je kan samen met Bright kijken hoe deze adviezen uitgevoerd kunnen worden. Bright kan je helpen met de totale uitvoering of alleen met bijvoorbeeld de inkoop en/of styling van nodige accessoires en meubels. Deze keuze is uiteraard aan de klant.

Wat ook tot mogelijkheden behoort is dat Bright dit interieuradvies op papier uitwerkt zodat je een mooi overzicht hebt om zelf je huis in te richten.

De kosten voor zo'n interieuradvies aan huis zijn €100,- voor het eerste uur en € 85,- voor elk volgende uur of deel daarvan.

*De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen de straal van 25 km. Daarbuiten 0,32/km

Voordelen van Bright Interieuradvies aan huis

  • Voorkomt dat je foute keuzes maakt
  • Adviezen kunnen ter plekke uitgeprobeerd worden
  • Nieuwe inzichten

Direct een afspraak maken

Wilt u iemand een dienst cadeau doen?

Een cadeaubon met 1 van de diensten is verkrijgbaar op aanvraag!