Online interieuradvies

Komen de muren op je af in coronatijd? Overweeg dan eens je interieur aan te passen met een nieuwe indeling  en/of andere kleuren aan de muur. Zo maak je van je huis een nieuw thuis, wel zo prettig als je daar nu zoveel tijd moet doorbrengen. Maar van je huis een thuis maken kost tijd. En niet iedereen weet hoe dat moet. Dat is begrijpelijk, want het uitzoeken van meubels, materialen, accessoires en kleuren is ook niet eenvoudig. Welke indeling past goed bij je levensstijl? Hoe kies je de juiste kleuren? Hoe maak je een goed verlichtingsplan? Dat zijn zaken die veel tijd, maar ook kennis vergen als je bezig bent je huis in te richten.  Daarom biedt Bright een online interieuradvies. Vanuit je luie stoel krijg je professioneel advies van een ervaren styliste, op een tijdstip dat jou goed uitkomt.

Hoe werkt het?

Mondeling advies: N.a.v. gestuurde foto’s, plattegrond en vraagstelling krijg je via Facetime/Skype een concreet en praktisch advies waar je meteen mee aan de gang kan.

Schriftelijk advies:  N.a.v. gestuurde foto’s, plattegrond en vraagstelling krijg je via de mail een concreet en praktisch advies opgestuurd waar je meteen mee aan de gang kan. Dit advies bestaat uit:

- moodboard
- indeling (2D of 3D)
- kleurenplan
- verlichtingsplan
- materiaal-/stofferingsadvies
- meubel-/accessoiresadvies
- shoppinglijst

Je kan kiezen uit een van deze onderdelen of het hele pakket.

Afhankelijk van de wensen, krijg je een offerte op maat.

 

Voordelen van Bright Online interieuradvies 

  • Advies wanneer het jou goed uitkomt, vanaf je luie stoel
  • Praktische tips om meteen aan de slag te gaan

Bewaren

Bewaren

Wilt u iemand een dienst cadeau doen?

Een cadeaubon met 1 van de diensten is verkrijgbaar op aanvraag!