Online interieuradvies

Van je huis een thuis maken kost tijd. Veel mensen leiden een druk bestaan en komen er domweg niet aan toe om tijd en aandacht aan hun woning te besteden. Dat is begrijpelijk, want het uitzoeken van meubels, materialen, accessoires en kleuren is ook niet eenvoudig. Welke indeling past goed bij je levensstijl? Hoe kies je de juiste kleuren? Hoe maak je een goed verlichtingsplan? Dat zijn zaken die veel tijd, maar ook kennis vergen als je bezig bent je huis in te richten.  Daarom biedt Bright een online interieuradvies. Vanuit je luie stoel krijg je professioneel advies van een ervaren styliste, op een tijdstip dat jou goed uitkomt.

Hoe werkt het?

Mondeling advies: N.a.v. gestuurde foto’s, plattegrond en vraagstelling krijg je via Skype een concreet en praktisch advies waar je meteen mee aan de gang kan. Je kan kiezen tussen een gesprek van 30, 45 en 60 minuten. Dit kost respectievelijk €40, €60 en €80.                                                                                                                                                                                                                                                                        
Schriftelijk advies:  N.a.v. gestuurde foto’s, plattegrond en vraagstelling krijg je via de mail een concreet en praktisch advies opgestuurd waar je meteen mee aan de gang kan. Dit advies kost € 100,00 per ruimte/kamer.

*De prijzen zijn inclusief BTW.

Voordelen van Bright Online interieuradvies 

  • Advies wanneer het jou goed uitkomt, vanaf je luie stoel
  • Praktische tips om meteen aan de slag te gaan

 

Bewaren

Bewaren

Wilt u iemand een dienst cadeau doen?

Een cadeaubon met 1 van de diensten is verkrijgbaar op aanvraag!