Reviews

Katarina, Amsterdam

Vandaag kleuradvies van Bright by Vanja gehad. Het maakt echt zo veel uit of je op een mini-staaltje in een slecht verlichte bouwmarkt een kleur uitzoekt of dat Vanja grote stalen aan je muur plakt om je een goed beeld te geven. Ze legt uit waarom welke kleuren goed matchen - ook met de rest van je interieur. Vanja is echt een vakvrouw. Ik zou iedereen willen aanbevelen; doe niets met kleuren zonder "toestemming" van Vanja!

Wietske, Apeldoorn

Wij hebben ons huis een aantal jaren in de verkoop gehad. Dit alles zonder resultaat met slechts af en toe een kijker.We besloten Vanja in de hand te nemen om te kijken of we met simpele ingrepen het huis wat zouden kunnen moderniseren.Nadat het huis weer op Funda kwam, is het na twee weken verkocht voor een goede prijs. Bij navraag blijkt dat de nieuwe foto’s van het huis (na de komst van Vanja) van grote invloed zijn geweest bij de kopers van ons huis. Ze konden zich helemaal voorstellen hoe het was om in ons huis te gaan wonen.

Nienke, Amsterdam

Het huis heeft 2 weken op funda gestaan en toen was het al verkocht. Mede door de sfeervolle inrichting van Vanja Santic is de verkoop tot een groot succes geworden (ver boven de vraagprijs verkocht). Wil je een huis verkopen laat het stijlen door Vanja. De investering wordt dubbel en dwars terugverdiend!

Monique, Amsterdam

Ik kan Vanja Santic van harte aanbevelen bij iedereen die worstelt met kleuren en inrichting. Zij is een stijlvolle professional die je op een relaxte en plezierige manier begeleidt.

Gavin, Bussum

Ik ben erg tevreden met het werk van Vanja: binnen 4 weken heb ik mijn appartement verkocht, terwijl er nog na maanden drie andere appartementen in hetzelfde complex te koop stonden!

Cassandra, Garlic

Ik wil je hartelijk danken voor je goede service en inzet voor het project Wijland. Jij hebt de klant verrast met de mooi ingerichte bouwwoning/modelwoning die we hebben gebruikt om fase 3 van Wijland te promoten. En als de klant blij is, dan zijn we natuurlijk nog blijer! Het was goed om van de klant te horen dat door jou smaakvolle inrichting de kopers een goed beeld hebben gekregen van hoe ruim, licht en mooi de woning zal worden als die eenmaal klaar is.

Jackie, Vesteda

Doorslaggevende punten voor mij hierin zijn de prijs- kwaliteitverhouding en het inlevingsvermogen in de doelgroep. De woning is 5 weken na opleverdatum verkocht en voor mij daarom een succes. Vanja verhuist de modelwoning ook weer voor mij en geeft hierbij actief ook de nodige feedback en tips voor de nieuwe model woning. Ontzettend fijn daar ik zelf niet altijd op locatie aanwezig kan zijn.

Sarah, Eigen Haard

Prettig contact en prima oplevering van modelwoning! Voor herhaling vatbaar!