2016: Top 5

2016 was een mooi jaar voor mij. Ik heb heel veel bijzondere  projecten mogen stylen en een heleboel leuke klanten geholpen met kleur-, interieur- en verkoopstylingadviezen.  Daarnaast een leuke reis naar Zuid Afrika gemaakt en een aantal interieurbeurzen bezocht, waaronder de Salone del Mobile (interieurbeurs in Milaan!). Het gaat te ver om al mijn werkzaamheden hier te bespreken maar aangezien het het einde van het jaar is – de tijd van de lijstjes – ga ik toch een top 5 maken.

  1. Parijs

Het meest bijzondere project van dit jaar was zonder twijfel het stylen van een appartement in Parijs, voor een Nederlands ex-fotomodel. Hoe dat ging kon je al lezen in mijn eerdere blog. De woning was binnen twee maanden verkocht terwijl die daarvoor één jaar te koop stond. Voor Franse begrippen een zeer snelle verkoop.

salon4-tekst

woonkamer-overzicht-4-text

 

2. Hollandsche Rading

Zo af en toe krijg ik ook projecten die net even wat anders zijn dan anders. Zo moest ik dit huis verkoopklaar maken, maar in plaats van in een woonwijk, stond het in een vakantiepark. Geen gemiddelde doelgroep dus en ik moest alles uit de kast halen om de boel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het resultaat mocht er wat mij betreft zijn en de woning werd door een van de eerste bezoekers gekocht.

 

img_0013

 

3. Abcoude

Via een bekende makelaar heb ik de eigenaresse van dit huis geholpen om het helemaal verkoopklaar te maken. Het ging om een alleenstaande moeder die de hulp goed kon gebruiken.  Er moest best veel gebeuren, maar gelukkig stond ze daar helemaal open voor. Het resultaat mag er zijn. De woning is veel ruimtelijker en frisser geworden waardoor een grote doelgroep zich er thuis in kan voelen. Dat resulteerde er uiteindelijk in dat het huis al bij de tweede bezichtiging verkocht was. Dit was echt een voorbeeld van goed teamwork tussen de makelaar, eigenaar, verkoopstyliste en fotograaf. Zo’n samenwerking zou er eigenlijk altijd moeten zijn als mensen hun huis succesvol willen verkopen.

 

20150909_112347-teskt

 

 

Zonder toestemming van de fotograaf Nienke Meek mogen deze beelden niet door derden worden gepubliceerd. Deze beelden mogen wel gebruikt worden voor plaatsing op funda voor verkoop van het pand zowel hardcopy als digitaal.

 

4. Apeldoorn

Dit huis stond al vier jaar tevergeefs te koop! Zoals je kunt zien was de woning prachtig van buiten, maar van binnen toch wat ouderwets ingericht. Het moest een wat modernere uitstraling krijgen om een brede doelgroep aan te spreken. Na mijn adviezen zijn de eigenaren aan de slag gegaan. Ze hebben veel opgeruimd, de indeling aangepast en met mijn hulp wat nieuwe accessoires ingekocht. Het was echt heel veel werk. Maar niet voor niets: de woning was binnen twee weken (!) verkocht en voor een zeer goede prijs. Verkoopstyling werkt, en hoe!

 

01-hoofd

wk-voor-tekst

 

wk-na-tekst

 

5. Van Style & Sell naar BRIGHT

Het jaar 2016 was er ook één waarin ik een belangrijke beslissing heb moeten nemen.  Door de toenemende vraag naar kleur- en interieuradviezen dekte mijn bedrijfsnaam Style & Sell de lading niet meer. Er moest dus een andere naam komen, maar welke? Ik kwam er al gauw achter dat het niet zo simpel is om een naam te bedenken die én lekker bekt én goed weergeeft waarvoor ik sta én die nog niet bestaat in de interieurwereld. Na een lange bevalling is BRIGHT geboren. BRIGHT staat voor frisse interieurs, heldere adviezen en slimme oplossingen. Ik ben er heel erg blij mee, zowel met de naam als met mijn logo en de nieuwe website. En niet alleen ik: tot nu toe heb ik alleen maar positieve reacties gekregen!

 

logo_bright_diapos_ondertitel

We spreken elkaar weer in het nieuwe jaar, ik blijf jullie op de hoogte houden.

Ik wens jullie bij deze een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond, kleurrijk en succesvol 2017!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *