Over Bright

Vanja Santic

Ik ben Vanja Santic, interieurstyliste en kleurexpert. Met mijn bedrijf Bright help ik mensen om van hun huis een thuis te maken, hun woning sneller te verkopen en de juiste kleur te kiezen voor hun interieur.

Ik sta voor verrassende combinaties van kleuren en materialen. Mijn klanten zeggen dan ook vaak: ‘Goh wat mooi, dat had ik nooit zelf kunnen bedenken.’ Door mijn jarenlange ervaring kan ik mensen goed uitleggen waarom bepaalde interieurkeuzes wel of niet werken. Aan de andere kant luister ik ook naar de klant: zijn wens is altijd leidend.

Mijn creativiteit en resultaatgerichtheid zet ik in om met minimale middelen een maximaal effect te bereiken. Want vaak zijn er maar kleine aanpassingen nodig om een warme sfeer te creëren. Of het nu is om een huis snel te verkopen of er prettig in te wonen.

Bij Bright kun je rekenen op uitmuntende service. Dat is geen loze belofte maar gewoon een manier van werken: afspraak is afspraak, duidelijke en vlotte communicatie, snel schakelen, persoonlijk contact en geen verrassingen achteraf.

Bright heet niet voor niets zo. Bright staat voor frisse interieurs, heldere adviezen en slimme oplossingen. Precies, Bright!

Persoonlijk contact met Vanja?
vanja@brightbv.com
06-45929679