Modelwoningen

Modelwoningen zijn een goede tool om de potentie van je woningportefeuille te laten zien. Leegstaande woningen, hoe mooi opgeknapt ook, zijn niet aantrekkelijk. De referentiepunten ontbreken, waardoor het heel moeilijk wordt voor potentiële klanten om de verhoudingen in te schatten.

Past mijn bed hier? Kan ik mijn hoekbank daar kwijt? Al dit soort vragen worden in een oogopslag beantwoord als je de leegstaande ruimte laat inrichten als een modelwoning.

Behalve referentiepunten ontbreekt ook sfeer in een lege ruimte. Kale muren en vloeren zullen nooit warm overkomen. Ook daarom loont het om voor een modelwoning te kiezen; klanten kopen eerder een woning waar een prettige sfeer heerst.

Heb je een wat oudere woning die niet perfect afgewerkt is? Dan zijn deze onvolkomenheden nog zichtbaarder. Laat je de woning als modelwoning inrichten, dan gaat de aandacht naar de mooie inrichting en niet naar de gaten in de muren. Je camoufleert zo de negatieve kanten en benadrukt de potentie en de fijne sfeer. Dat verkoopt!

Bovendien kan zo’n modelwoning perfect dienen als startpunt voor een open dag, voordat je de rest van je woningaanbod laat zien.

 

Heb je een modelwoning nodig? Schakel dan Bright in!

Bright heeft jarenlange ervaring met het inrichten van modelwoningen. Van uitpondproject tot nieuwbouw, we hebben van alles gedaan. Tot onze klantenkring behoren bedrijven zoals Vesteda, Van het Hof Rijnland Vastgoedbeheer, Syntrus Achmea, Eigen Haard, Heutink BV, NL Residental Cooperatief UA, VinkBouw en nog vele meer.

Voor de inrichting van een modelwoning doet Bright alles in eigen beheer: meubels, vervoer en opslag. Dat zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en niet afhankelijk zijn van een derde partij. Daarom zijn we zeer flexibel en heel klantgericht.

Is je budget beperkt? Dan kun je ook kiezen voor een kartonnen inrichting: nog steeds representatief maar voor een scherpere prijs!

Kortom, voor alles soorten modelwoningen, ongeacht het budget, ben je bij Bright aan het juiste adres.

Mocht je naast meubelverhuur ook geïnteresseerd zijn in wand- en vloerafwerking van je modelwoning, dan kan Bright ook dit uit de handen nemen. We werken met goede klussers die zeer scherp geprijsd zijn.

Dat maakt Bright zo aantrekkelijk: met één telefoontje kun je de complete inrichting van een modelwoning uit handen geven, zonder zorgen en tegen elk budget.

Zoek je een ervaren en betrouwbare partner voor al je zaken rondom de inrichting van zo’n modelwoning? Dan ben je bij Bright aan het juiste adres!

Voordelen van Bright modelwoningen:

  • Snellere verkoop voor de beste prijs
  • Voor ieder budget en iedere doelgroep
  • Alles in eigen beheer, dus snel en flexibel

 

Direct een afspraak maken

Wilt u iemand een dienst cadeau doen?

Een cadeaubon met 1 van de diensten is verkrijgbaar op aanvraag!