Kleuradvies aan huis

Met minimale inspanning een maximaal effect

Het gebruik van kleur is een van de simpelste manieren om meer sfeer aan je interieur toe te voegen. Het kiezen van de juiste kleuren daarentegen is voor veel mensen heel moeilijk. Ze weten misschien wel welke kleuren ze mooi vinden, maar wat het effect is van die kleuren en of ze wel bij elkaar en het interieur passen is andere koek. En als je met meerdere mensen in onder één dak woont, en iedereen heeft zijn eigen voorkeur, dan wordt het pas echt lastig. Een kleurstyliste kan dan uitkomst bieden.

Kleur kun je op verschillende manieren inzetten:

  • De sfeer of vorm van de ruimte optisch veranderen
  • Objecten/ruimtes met elkaar verbinden
  • Iets benadrukken/accentueren
  • Iets camoufleren

Wat wil jij met kleur bereiken?

Flexa

De styliste van Bright maakt al sinds 2012 deel uit van het Flexa-kleurstylistenteam. Naast het geven van kleuradviezen bij beurzen en bouwmarkten zoals Nijhof, Gamma, Praxis en Karwei, komt ze ook regelmatig bij mensen thuis.

Het voordeel van een kleuradvies aan huis is dat je de kleur(en) kan beoordelen met behulp van grote kleurstalen (A4-formaat) in je eigen woning, dus met de juiste lichtinval. Want vergeet niet, iedere kleur wordt anders waargenomen afhankelijk van de omgeving en lichtinval. Daarom gaan mensen vaak de fout in als ze in de bouwmarkt hun kleuren kiezen. Ze maken deze keuze op basis van kleine kleurstalen in een omgeving met andere verlichting. Als dan thuis eenmaal de verf op de muurt zit, is het toch niet helemaal wat je wilde. Of helemaal niet! Bespaar je zelf veel tijd, moeite en geld en ga voor een kleuradvies aan huis.

Hoe werkt zo’n kleuradvies aan huis?

Tijdens het bezoek bespreken we je persoonlijke wensen en bekijken we de woning. Vervolgens gaan we aan de slag met stijlsuggesties, kleurenwaaiers en grote handgeschilderde kleurstalen. Daarna krijg je een duidelijk toegelicht advies over de kleuren die het beste passen bij jouw wensen. Het gaat er daarbij niet om wat de styliste zelf het mooiste vindt maar wat de klant graag wil bereiken in zijn of haar woning!

Na afloop ontvang je een mooie presentatiemap met de gekozen kleuren en een waardebon van €40,- die je kunt verzilveren bij aankoop van €200,- aan Flexa-producten. Het kleuradvies kost €100,- voor het eerste uur en € 85,- voor elk volgende uur of deel daarvan.

*De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen de straal van 25 km. Daarbuiten 0,32/km

Voordelen van Bright kleuradvies aan huis:

  • Kleur wordt beoordeeld met de juiste lichtinval
  • Keuze wordt gemaakt m.b.v. grote kleurstalen
  • Voorkomt dat je verkeerde keuzes maakt
  • Bespaart je tijd en geld
Direct een afspraak maken

Wilt u iemand een dienst cadeau doen?

Een cadeaubon met 1 van de diensten is verkrijgbaar op aanvraag!