Richt je huis in met de nieuwe interieurtrend: BOUTIQUE HOTEL

Tijdens de afgelopen vtwonen en designbeurs in de RAI viel Karwei al op met zijn nieuwe interieurtrend BOUTIQUE HOTEL. Aangezien ik druk bezig was om kleuradviezen voor Flexa te geven, kon ik helaas alleen kort een glimp opvangen. Maar gelukkig heeft Karwei in de Amsterdamse Kalverstraat zijn eerste conceptstore geopend, die daar tot 4 december te bewonderen is. Voor mij een uitgelezen kans om eens goed te kijken wat ze te bieden hebben en natuurlijk wat foto’s te maken.

Wie zijn huis (opnieuw) moet  inrichten en fan is van een luxe hotel-uitstraling kan in de conceptstore volop inspiratie opdoen. Je kunt de sfeer van Boutique Hotel gewoon je eigen woonkamer binnenhalen.

 

dsc01494

 

Wat ik zo leuk vind aan deze stijl is de combinatie van modern design met klassieke elementen. Die twee kunnen zo goed samengaan. Typisch voor deze stijl zijn de donkere kleuren en luxe materialen. Je ziet hier volop warm okergeel in combinatie met bruine, diepgroene en vergrijsd blauwe tinten: echt een prachtige kleurcombinatie. Gouden accenten mogen hier natuurlijk niet ontbreken. En luxe materialen zoals zacht fluweel en velours zijn rijkelijk aanwezig.

Verder ben ik groot fan van de cocktailstoelen (Sara) van Woood, die je eigenlijk in elk interieur kan toepassen. Ze zijn in verschillende kleuren en dessins te krijgen voor een eigenwijs accent. Ook hockers en poefs zijn verkrijgbaar in dezelfde stijl waardoor je eindeloos kunt combineren. In deze conceptstore heb je niet alleen meubels, verlichting, verf en behang; je kunt ook shoppen voor prachtige accessoires die het ultieme Boutique Hotel-gevoel helemaal afmaken.

 

dsc01490

 

dsc01491

 

Voor de mensen die deze stijl te heftig vinden, maar toch iets van de luxe uitstraling willen overnemen: je kunt ook gewoon voor wat losse items gaan. Bijvoorbeeld een fluwelen dekentje op je bank of één van die hippe cocktailstoelen.

De conceptstore is  nog een paar weken open. Als je de kans krijgt, zou ik er zeker even langs gaan. Spreekt deze nieuwe interieurtrend jou aan? Laat het me weten!

 

dsc01489

 

dsc01497

 

dsc01493

 

20161103_112912

 

dsc01498

 

dsc01496

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *