De geboorte van BRIGHT!

Hallo wereld! Dit is mijn allereerste blog. En wat vind ik dit spannend! Niet alleen omdat ik ga bloggen, maar ook omdat ik een nieuwe bedrijfsnaam heb. De meeste mensen kennen me als verkoopstyliste van Style & Sell, maar omdat ik steeds vaker ook kleur- en interieuropdrachten krijg, ben ik op zoek gegaan naar een andere naam voor mijn bedrijf. Een naam die meer de lading dekt van wat ik doe. En zo is Bright geboren. Bright staat voor frisse interieurs, heldere adviezen en slimme oplossingen.

logo_bright_diapos_ondertitel

Op mijn nieuwe website kun je alle informatie vinden over hoe ik je kan helpen en wat ik allemaal gedaan heb. Ik zou zeggen: neem een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt. Je kunt je reactie hieronder achterlaten.

En wat kan je verwachten van mijn blog? Hier zal ik delen wat ik zoal meemaak als styliste. Van bezoekjes aan beurzen tot bijzondere interacties met klanten en alles daar tussenin. Maar je kunt hier ook volop inspiratie opdoen voor je interieur: van kleurideeën tot praktische tips, leuke producten, binnenkijkers en stedenhotspots. Mocht je zelf de behoefte hebben om over een bepaald onderwerp te lezen, laat het me dan weten. Goeie kans dat ik het dan bespreek in één van mijn blogs.

Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jij ook. Ik zou het waarderen als je mijn blog deelt op social media, maar dan alleen als je het ook echt leuk vindt! Wil je niets missen en goed op de hoogte blijven van al mijn blogposts? Volg dan mijn blog. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van alles op interieurgebied.
Ik wens je alvast veel leesplezier en ik zou het leuk vinden als je af en toe ook reageert op mijn berichten. Afgesproken?

8 gedachten over “De geboorte van BRIGHT!

  1. Hoi Vanja, van harte met de geboorte van Bright!! Ze is bijzonder mooi.
    Dat ze maar snel volwassen mag worden 😉 Ik wens je heel veel succes toe, het komt helemaal goed, dat weet ik zeker!

  2. Ha Vanja, mooie nieuwe website! Van harte gefeliciteerd met de jonge Bright! Hartelijke groet, Irene

    1. Dank je Ineke. Fijn om te horen. Het is leuk om steeds nieuwe dingen uit te proberen en bezig te zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *