Welkom bij KARWEI Hoogvliet

Het is eindelijk zo ver! De nieuwe (verbouwde) KARWEI Hoogvliet is open. Afgelopen dinsdag was ik bij de officiële opening  en zag ik voor het eerst hoe het is geworden. En wauw, wat ben ik onder de indruk!

Maar dit is dan ook geen gewone KARWEI, we hebben het hier over de Champions League van de KARWEI-vestigingen. Deze vestigingen, waar er tot nu toe slecht drie van waren (in Uden, Goirle en Amsterdam), werken volgens de zogeheten Q-formule. Dat wil zeggen dat hier zowel mannen (gereedschap, klusmaterialen) als vrouwen (meubels, accessoires) aan hun trekken komen. Anders gezegd: voor mannen is zo’n KARWEI vooral een bouwmarkt, voor vrouwen meer een woonwinkel. Alle reden dus om lekker samen te gaan shoppen!

De winkel in Hoogvliet, die 4000 m2 groot is, biedt genoeg  ruimte om alles goed te presenteren.  De mooie stalen huisjes zijn echt een eyecatcher.  Maar mijn favoriet is toch de gloednieuwe DIY-hoek. De bedoeling is dat hier regelmatig workshops gegeven zullen worden om kleine DIY-meubeltjes te maken.  Echt heel erg stoer. Zo kun je bijvoorbeeld een opbergkist maken op 31 maart en 2 april en een plantenrek op 7 en 8 april. Je moet je wel inschrijven want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hou ook de website van KARWEI in de gaten voor andere workshop die nog moeten komen. Behalve workshops kun je hier ook terecht voor klusvragen en -demonstraties.

 

 

Ikzelf begin aanstaande zaterdag (24 maart) met het geven van gratis interieuradviezen aan klanten. Iedere zaterdag van 10-17 ben ik er om kleur-, indelings-, verlichtings- en stofferingsadviezen te geven.  Maar ik help ook bij het kiezen van vloeren en raamdecoratie of het aanbrengen van meer sfeer d.m.v. accessoires. Om zeker te weten dat je geholpen wordt, kun je het beste van tevoren een afspraak maken.

 

 

Onderdeel van de Q-formule is dat klanten extra inspiratie wordt geboden. In Hoogvliet wordt dat onder andere gedaan met een zogeheten Verlichtingshuis. Het is echt prachtig geworden! Er is een breed assortiment  en je kunt er ook je elektra uitproberen.

 


 

Ik ben erg  trots en vereerd dat ik hier mag werken en hoop dat ik jullie allemaal hier een keer zie en mag helpen om van jullie huis een thuis te maken. Kom je langs?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *