De mooiste bouwmarkt van Nederland

Eindelijk is het zo ver. De nieuwste en grootste Karwei van Nederland heeft zijn deuren geopend in Amsterdam Overamstel. En hoe!!! Als je de vestiging binnenloopt zie je meteen dat Karwei allang niet meer de klassieke bouwmarkt is. Dit is een winkel waar je volop inspiratie op kan doen. Met een aangepast assortiment, die veel meer decoratieve artikelen biedt dan je van een gemiddelde bouwmarkt zou verwachten, slaat Karwei in mijn ogen de spijker helemaal op de kop.

 

 

 

De winkel laat op meerdere plekken verschillende woonstijlen zien.

 

 

 

 

 

Ik ben ook blij dat Karwei een samenwerking is aangegaan met VT wonen, waardoor je ook uit hun collectie producten kan aanschaffen. Maar ook de meubels van Woood, die in een industriële woonstijl passen, behoren tot mijn favorieten.

 

 

 

In de openingsweek heb ik veel positieve berichten gehoord van klanten. Over het personeel, het assortiment, de inrichting en de hele uitstraling van de winkel. Ik mag met trots zeggen dat ik ook bij het Karwei-team hoor. Als interieurstyliste help ik ieder weekend klanten met hun interieurvragen. Dat heb ik afgelopen week al gedaan en het was ontzettend leuk. Het gaf me ook veel voldoening omdat ik merkte dat de klanten oprecht blij waren dat ze eindelijk met iemand konden sparren en knopen konden doorhakken. De adviezen varieerden van een simpel kleuradvies tot de hele inrichting van een nieuwbouwhuis (vloeren, wanden, raamdecoratie).

Leuk is ook dat ik met de klanten door de winkel kan lopen op zoek naar producten die goed bij elkaar passen. En het gekke is dat ik nu al het gevoel heb dat ik ‘vaste’ klanten heb. Een aantal zijn meerdere keren teruggekomen om toch nog iets extra’s te vragen of te kopen. Zij blij, ik blij, Karwei blij. 

Mocht je nog in de gelegenheid zijn om hier langs te komen, dan hoop ik dat je me ook even dag komt zeggen. Mijn plek is bij de gordijnenafdeling, in het stalen huis. Maar misschien ben ik ook ergens anders in de winkel met een klant op zoek naar de mooiste producten voor hun woning.

Ik kan zonder overdrijven zeggen dat dit de mooiste bouwmarkt van Nederland is!

 Nb. Mijn werktijden: za 12-17u; zo 13-17u. Adres: Daniel Goedkoopstraat 31 E, Amsterdam Overamstel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 gedachten over “De mooiste bouwmarkt van Nederland

  1. Inderdaad heeft Karwei de laatste tijd zulke leuke spulletjes staan. Ik heb al aardig wat meegenomen voor mijn huis!
    Vr. groeten,
    Gerjanne de Kock Derksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *