Uitpakken met de feestdagen (maar eerst inpakken)

De feestdagen komen eraan, tijd voor cadeautjes! Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik ben op dit vlak niet zo goed georganiseerd en het gebeurt me geregeld dat ik op het laatste moment nog een cadeau moet scoren. Uiteindelijk gaat het altijd nog net goed, maar relaxed is anders. En net als ik dat opluchtingsmomentje heb beleefd en ik wil het cadeau inpakken, dan kom ik er vaak achter dat het pakpapier op is… Pff, weer stress.

Zo was het ook pas geleden ook. Ik moest een cadeau inpakken voor iemands verjaardag en ik had gewoon niets in huis. En ook geen tijd meer om het te halen. Heel erg vervelend. Het enige wat ik nog had was de binnenrol die overblijft als je pakpapier op is. Geen koker, maar iets dikker, bruin papier. Niet echt spectaculair, maar als het niet gaat zoals het moet dan moet het zoals het gaat. Met een beetje masking tape erbij is het me toch nog gelukt om er een feestelijk geheel van te maken.

20150924_172407

20150924_172428

Toen ik er nog eens goed naar keek dacht ik: dit is eigenlijk veel leuker dan kant-en-klaar inpakpapier. Je kan met masking tape eindeloos variëren en je creativiteit erop loslaten. Bovendien het is veel persoonlijker.

De decemberdagen vind ik altijd heel erg gezellig en samen met onze kinderen maken we er altijd een feest van. We vieren namelijk zowel Sinterklaas als Kerst, dus dubbel zoveel pret. Vooral voor de kinderen. Mijn voornemen is om dit jaar zelf creatief aan de slag te gaan met het inpakken en natuurlijk dat alle cadeaus op tijd geregeld zijn (de Sinterklaascadeaus zijn al binnen!). Eind december weet ik of het me allemaal gelukt is. Wel heb ik alvast wat inpak-inspiratie opgedaan op pinterest, zodat ik straks aan de slag kan. Welke creatie vind jij de leukste? 

cadeau-2

cadeau-8

cadeau-16

cadeau-7

cadeau-3

cadeau-9

cadeau-11

cadeau-13

cadeau-14

cadeau-15

Bron: Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *