Interieurheks

Ik ben dol op hacks. Het geeft zo een kick als je door een slimmigheidje het leven makkelijker kunt maken. En al helemaal als het een hack op interieurgebied is. Zoals de dakkoffer die ik in de zomervakantie van de auto heb gehaald en in de tent als opbergruimte heb gebruikt. Wat een uitkomst was dat, echt geweldig! (lees er hier meer over).
Thuis heb ik inmiddels een bijnaam gekregen door mijn obsessie met dit soort praktische oplossingen. Ze noemen mij ‘de interieurheks’. Ik ga er maar vanuit dat het liefkozend bedoeld is…
Mijn laatste hack kwam toevallig tot stand, zo gaat dat vaak. Ik maakte een kopje thee voor bezoek en liet de gasten een smaakje kiezen uit de theedoos. Toen ik de doos opende ging er ineens een lampje branden. Al die vakjes voor al die zakjes; die zou je ook voor iets anders kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor de opladers van al die mobiele apparaten die innig verstrengeld in een la liggen. En die je een halve zenuwinzinking bezorgen, iedere keer dat je die brei spaghetti probeert te ontwarren…

 

dsc01453-001

 

dsc01458-001
Zo gezegd zo gedaan. Bij de Xenos een simpele theedoos gescoord die ik niet eens meer hoef te versieren. Sommige grote stekkers moeten wel los worden gemaakt van de snoertjes, anders past de oplader niet in een vakje. Maar die extra handeling heb ik er graag voor over. Wat een rust geeft dit, heerlijk!
Ben je geïnspireerd? Of gebruik je een theedoos om andere dingen in te stoppen? Stuur me een foto, ik ben heel benieuwd!

 

dsc01471-001

 

dsc01475-001

 

dsc01478-001

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *