Monique, Amsterdam

Vorig jaar zijn wij met ons gezin verhuisd naar Amstelveen. Een nieuw huis betekent natuurlijk ook een nieuw kleurtje op de muur, nieuwe kinderkamer etc. Aangezien ik hierin wel wat hulp kon gebruiken was ik erg in mijn nopjes toen ik Vanja’s deurprijs won – dat was namelijk een gratis kleuranalyse.
Lijkt heel eenvoudig-kleurkiezen voor je muur, maar schijn bedriegt. Heel keuzestress. Je hebt me letterlijk alle kleuren van de regenboog laten zien, maar heel vakkundig door het keuzeproces geleid door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en te interpreteren. Het resultaat is een rustige kleur – eentje die ik zelf nooit had kunnen kiezen – maar die mooi past in ons interieur.
Dus toen het tijd was om de kamer van onze zoon aan te pakken was de keuze om Vanja in te huren heel gemakkelijk. De hele kamer in jungle stijl – precies zoals hij dat wilde hebben en door jou super ontwerp en nazorg is dat helemaal gelukt!
Hartelijk dank daarvoor.
Ik kan Vanja Santic van harte aanbevelen bij iedereen die worstelt met kleuren en inrichting. Zij is een stijlvolle professional die je op een relaxte en plezierige manier begeleidt.